Montering av kjøkken

Vi har montører som kjenner våre kjøkken ut og inn. Et moderne kjøkken setter høye krav til montering, med integrerte hvitevarer etc, er dette i beste hender hos oss.
I tillegg til montering hjelper deg gjerne også med tegning og rådgivning uavhengig av hvilken kjøkkenleverandør som velges.
Vi vil i mange tilfeller kunne gi deg gode tips. Vi ofte ser små viktig detaljer som kunder kan ikke se før kjøkken er helt ferdig montert.

Kjøkken montering – hva inngår?
Montering av alle skap elementer, sokkel, foring, benkeplater, hvitevarer fra vedlegt tegning.
I fast pris for kjøkkenmontering det er inkludert alt som vises på tegning: skap, sokkel, foring, benkeplater, håndtak, skap innredning, hvitevarer, foring mot tak. Rørlegger og elektriker arbeid er ikke inkludert i fast pris av kjøkkenmontering.

Hva koster montering av kjøkken?
Pris av delmotering ( kunde monterer selv alle skrog, frisider og skuffer)
Mange kjøkkenleverandør selger ”flat pakket” skap. Kunde kan velge å montere alle skrog, skuffer og frisider selv. Denne arbeid tar ca 10-20% av hele montering og det kan gjøres uten proffesjonell verktøy. Vi beregner fast pris for kjøkken montering fra tegning som kunde sender til oss.

Vi monterer kjøkken i Oslo / Viken og områdene rundt
Vi monterer kjøkken fra de fleste leverandører i Oslo og Viken. Vi kan også pusse opp ditt kjøkken.
Montering kan være på helt nye kjøkken og brukte kjøkken som skal monteres på nye plasser.
Vi utfører også andre snekkerarbeider som gulvlegging, flislegging, sparkling, maling, montering av lettvegger. Vi kan pusse opp deres kjøkken og leilighet i Oslo og Viken. Vi hadde prosjekter i Drammen, Moss, Jessheim, Drøbak altså innefor en radius på ca 50-60 km fra Oslo Sentrum.

Sochacki Design © 2022. All Rights Reserved.